Steun ons


Museum Rijswijk is een geliefd en gewaardeerd museum. Met tentoonstellingen en publieksactiviteiten van hoog niveau weten we veel bezoekers te trekken. Voor inwoners van Rijswijk en Haaglanden is het een vertrouwde plek om cultuur te proeven, voor de rest van Nederland en buitenlandse bezoekers een aantrekkelijk museum om goede tentoonstellingen te bewonderen.

Het museum heeft zich een kenmerkende en onderscheidende positie weten te verwerven op het gebied van Papier- en Textielkunst, en op het gebied van Erfgoed van Rijswijk. Deze positie wil het museum natuurlijk graag behouden en vergroten.

De erfgoedcollectie is zeer waardevol en verdient instandhouding en waar nodig uitbreiding.

Om het museum de kans te geven de prachtige cultuurschatten aan een groot publiek te tonen doet het een beroep op iedereen die de lokale cultuur een warm hart toedraagt.

De cultuur van Rijswijk is van ons allemaal. Met uw donatie helpt u het museum deze zichtbaar te maken! Museum Rijswijk heeft de zogenaamde ANBI-status. Het doen van schenkingen is hierdoor fiscaal aantrekkelijk.

Cultuur verbindt ons met de omgeving. Kunst en historie zijn daar waardevolle elementen van. Daarom steunen wij Museum Rijswijk.
René Knijnenburg, Knijnenburg Producties
Word vriendWord vriendWord SponsorWord SponsorSponsor de BiƫnnalesSponsor de BiƫnnalesANBIANBI