Pers


Textielmarkt 2019

Persbericht

Op zondag 15 september wordt vanaf 11.00 uur een grote textielmarkt georganiseerd op het voorplein van Museum Rijswijk, maar ook binnen in het museum en op het terras aan de achterzijde.

Op de textielmarkt presenteert een groot aantal kunstenaars, ontwerpers en handelaren hun producten. Dit kunnen basismaterialen zijn om zelf te vilten, breien, quilten en borduren of voltooide producten als kledingstukken, sjaals, hoeden, tassen en sieraden.

Museum Rijswijk, waar nog tot en met 6 oktober de Rijswijk Textiel Biënnale 2019 is te zien met textielwerken van 21 internationale kunstenaars, is open van 11.00 tot 17.00 uur.
https:////www.museumrijswijk.nl/

De textielmarkt valt samen met de laatste dag van het Strandwalfestival, het jaarlijkse kunst‑, cultuur- en sportfestival in Rijswijk. In het oude centrum van Rijswijk vinden die dag verder diverse andere activiteiten plaats, waaronder een antiekmarkt op het Kerkplein.

Openbaar vervoer: uitstappen bij halte Herenstraat (tram 1-15) of halte Van Vredenburchweg (tram 17)  https:////www.museumrijswijk.nl/bezoek.php

Museum Rijswijk
Herenstraat 67
2282 BR Rijswijk
070 3903617
www.museumrijswijk.nl