Events

Museum Rijswijk is een prachtige locatie voor uw receptie, diner, jubileum of verjaardagsfeest. De fraaie 18de eeuwse vertrekken op de begane grond en de romantische tuin maken het museum tot de ideale huwelijkslocatie. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, met verschillende ruimtes en horeca op een unieke locatie, is het museum bij uitstek geschikt.

Het museum werkt samen met diverse cateraars uit de buurt en het beschikt over vele faciliteiten. Wilt u iets wat niet op het menu staat? Neem minimaal een week van te voren contact op. Onze eventmanager, Sietske van der Veen denkt graag met u mee om uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Het museum is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en heeft ook voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Voor informatie, graag contact opnemen met Sietske van der Veen via events@museumrijswijk.nl

Klik op de afbeelding om te vergroten.