Papierkunst met Layla May Arthur (10-16 jr)

6 nov 2022

Papieren figuren snijden met Layla May Arthur (10-16 jr)

Als iemand weet hoe je papier moet knippen en snijden dan is het Layla May Arthur. Als je haar werkt bekijkt in de Papier Biennale 2022. Transition kun je je bijna niet voorstellen dat ze alles met de hand snijdt.
Als je de fijne kneepjes van haar manier van werken wil leren doe je mee met deze workshop. De workshop duurt een paar uur dus je krijgt echt de kans je creativiteit voluit te laten stromen en dingen te leren waar je verder mee kan. En hoe leuk is het om van een professionele kunstenaar iets te leren?

In deze workshop leer je figuren te maken van papier die met een paar simpele trucjes ook kunnen bewegen. Daarnaast kun je een soort theatertje bouwen waar je de figuren in kan zetten. Hiermee kun je oneindige verhalen verbeelden, zoals Layla May Arthur ook in haar eigen werk doet.

Zondag 6 november
10-16u
€30, incl materiaal
Aanmelden bij Astrid Huitker, educatie@museumrijswijk.nl
Breng je eigen lunch!

De workshop wordt in het engels/ nederlands gegeven, we helpen elkaar dus de taal hoeft voor niemand een probleem te zijn.