Verwacht

To be or not to bee: bezoek natuurtuin

22 mei 2022

Zondag 22 mei
13.30 - 15.00u
Natuurtuin Wilhelminapark, Hazepad 5, Rijswijk
Verzamelen bij de blokhut
aanmelden: educatie@museumrijswijk.nl

Bezoekers worden welkom geheten door John Beentjes, voorzitter van de stichting Natuurtuin. Hij zal over de nieuwe ontwikkelingen en werkzaamheden in de tuin vertellen. Daarna krijgen de bezoekers een rondleiding door de Natuurtuin onder de begeleiding van Elly Herbschleb, een ivn-natuurgids. Tenslotte neemt imker Hung Nguyen de bezoekers mee naar de bijenstand. Hij zal vertellen over het natuurlijk bijenhouden en het verband tussen boeddhisme en ecologie.

Er is gelegenheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage aan een van de stichtingen waar Hung Nguyen aan verbonden is.
-Stichting Child Surgery Vietnam helpt kinderen met een lichamelijke beperking door nauwe samenwerking met lokale aartsen in Vietnam. https://youtu.be/Regb1H4i50U
IBAN: NL 88 RABO 0109732243

-Stichting Lien Doi (solidariteit in Vietnamees) biedt hulp aan mensen die wonen in de meest afgelegen streken van Vietnam zoals de Mekong delta en het Centraal Hoogland. Dit zijn veelal etnische minderheden.
IBAN: NL 12 INGB 0000422433