rondleidingen

tijdens de

Textiel Biënnale

 

Met een rondleiding ziet u meer!

Er valt zoveel te ontdekken in de Rijswijk Textiel Biënnale dat we dat graag met u willen delen tijdens een rondleiding.
Een enthousiaste gids vertelt u meer over het werk van de verschillende kunstenaars; hun materiaalkeuze, hun werkwijze maar ook bijvoorbeeld over de totstandkoming van de tentoonstelling. U wordt gewezen op details die u anders wellicht over het hoofd had gezien en op verbanden die een verrijking kunnen zijn aan uw bezoek van de Rijswijk Textiel Biënnale 2017.

Inlooprondleidingen

Data: Zaterdag 3 juni
  Woensdag 14 juni
  Zondag 2 juli
  Dinsdag 18 juli
  Donderdag 3 augustus
  Vrijdag 18 augustus
  Zondag 3 september
  Dinsdag 5 september
  Zaterdag 23 september
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Kosten: €3 per persoon + entree museum
Aanmelden: Astrid Huitker, a.huitker@museumrijswijk.nl
of 070 3903617

Groepsrondleidingen

Wilt u met vrienden, familieleden of collega’s komen? Ook dat kan.
De kosten van een rondleiding voor een groep bedragen € 35. De rondleiding kan gecombineerd worden met koffie, lunch of borrel.
We maken graag een rondleiding op maat. Neem voor de mogelijkheden alstublieft contact op met Astrid Huitker, a.huitker@museumrijswijk.nl of 070 3903617.


Rondleidingen algemeen:

In Museum Rijswijk kunt u op aanvraag een rondleiding krijgen op het door u gewenste moment. Museum Rijswijk richt zich met tentoonstellingen op de (cultuur)geschiedenis van Rijswijk, heeft een vaste opstelling over de dichter Tollens die hier vroeger woonde en organiseert zes maal per jaar een tentoonstelling van een moderne kunstenaar.
Daarnaast is er elke zomer een Biënnale; in de even jaren (2016) is dat de Papier Biënnale Rijswijk, in de oneven jaren (2017) vindt de Textiel Biënnale plaats. Deze internationaal georiënteerde tentoonstellingen laten de stand van zaken zien op het gebied van respectievelijk papier- en textielkunst en zijn zonder uitzondering een feest voor het oog. De rondleiding wordt op uw wensen afgestemd.
De kosten bedragen €35 (voor groepen), de rondleiding duurt circa een uur.
Gaarne minimaal twee weken van te voren aanvragen. Voor aanvragen en meer informatie neemt u contact op met Astrid Huitker, 070 3903617 of  a.huitker@museumrijswijk.nl.

 

 

 

 


 

 

 

 

 
 
 

Museum Rijswijk - Herenstraat 67 - 2282 BR Rijswijk - 070-3903617 - info@museumrijswijk.nl