rondleidingen

 

Inlooprondleidingen door Crowned:

Laat u rondleiden door een enthousiaste gids en verwonder u over de rijkdom aan kronen in Crowned. Bijna honderd kronen van over de hele wereld veranderen het standaard beeld dat u waarschijnlijk heeft over een kroon. Er is zoveel moois te zien en de rondleider neemt u graag mee.


Zaterdag 4 februari 15u
Donderdag 2 maart 15u
Zaterdag 1 april 15u

€3 per persoon,
exclusief entree museum

Aanmelden graag:
a.huitker@museumrijswijk.nl.


Rondleidingen algemeen:

In Museum Rijswijk kunt u op aanvraag een rondleiding krijgen op het door u gewenste moment. Museum Rijswijk richt zich met tentoonstellingen op de (cultuur)geschiedenis van Rijswijk, heeft een vaste opstelling over de dichter Tollens die hier vroeger woonde en organiseert zes maal per jaar een tentoonstelling van een moderne kunstenaar.
Daarnaast is er elke zomer een Biënnale; in de even jaren (2016) is dat de Papier Biënnale Rijswijk, in de oneven jaren (2017) vindt de Textiel Biënnale plaats. Deze internationaal georiënteerde tentoonstellingen laten de stand van zaken zien op het gebied van respectievelijk papier- en textielkunst en zijn zonder uitzondering een feest voor het oog. De rondleiding wordt op uw wensen afgestemd.
De kosten bedragen €35 (voor groepen), de rondleiding duurt circa een uur.
Gaarne minimaal twee weken van te voren aanvragen. Voor aanvragen en meer informatie neemt u contact op met Astrid Huitker, 070 3903617 of  a.huitker@museumrijswijk.nl.

 


 

 
 
 

Museum Rijswijk - Herenstraat 67 - 2282 BR Rijswijk - 070-3903617 - info@museumrijswijk.nl