Rondleidingen


Zondag 25 maart Marijke van Os leidt zelf rond!

Het werk van Marijke van Os heeft een speels, vrolijk en vooral kleurrijk karakter. Museum Rijswijk heeft haar gevraagd om zelf een rondleiding door haar tentoonstelling Marijke van Os. Keramiek en tekeningen te geven.
Niet alleen kan zij uiteraard zelf het beste vertellen waar zij haar inspiratie vandaan haalt maar vooral ook hóe ze haar beelden maakt. Met veel humor spreekt Marijke over de vaak technische problemen die ze in het maken van haar werk de afgelopen decennia tegen is gekomen. En natuurlijk ook over de oplossingen.

  datum: Zondag 25 maart
  tijd: 15.00 - 16.00 uur
  kosten: € 5 (exclusief entree museum)
  aanmelden: astridhuitker@museumrijswijk.nl

http://museumrijswijk.nl/images/uploads/marijke-van-os-2-medium-141.jpg   

 

                                                                                               

-------------------------------------------------------------------------

Museum Rijswijk biedt u de mogelijkheid om onder leiding van een enthousiaste, deskundige gids door de tentoonstelling(en) te gaan.
De rondleider richt uw aandacht op details die u anders wellicht over het hoofd zou hebben gezien, trekt een rode draad door het geheel en kan u meer vertellen over de achtergrond van de tentoonstelling. Op deze manier gaat het getoonde meer leven en is een rondleiding een echte verrijking van uw museumbezoek.

U kunt van tevoren aangeven waar uw interesse naar uitgaat zodat we de rondleiding echt op uw groep kunnen toespitsen. Dit kan gaan om een groep collega's, vrienden of familie. U kunt uw rondleiding ook combineren met een arrangement in het museumcafé met koffie en taart, lunch of borrel.

De kosten van een rondleiding bedragen € 40 per groep (maximaal 15 personen) en duurt circa één uur.
Graag minimaal twee weken van tevoren aanvragen.
Voor aanvragen of het maken van een afspraak op maat neemt u contact op met Astrid Huitker, a.huitker@museumrijswijk.nl of 070 3903617.