Rondleidingen


Rondleiding door Ledententoonstelling Amateurspalet
Tweede Pinksterdag 21 mei -
14.00 uur
Gratis

Op Tweede Pinksterdag kunt u kosteloos deelnemen aan een rondleiding door Beatrix van Buuren, een van de leden van Amateurspalet.
Deze kunstenares is al heel lang en een zeer actief lid van de vereniging. Haar aquarellen hebben een zeer herkenbare stijl en zij heeft veel kennis van het werk van de andere deelnemers. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als rondleider.
Aanmelden mag (educatie@museumrijswijk.nl) maar hoeft niet.
Er zijn, naast de museum entree, geen kosten aan deze rondleiding verbonden.
De rondleiding begint om 14.00 uur en zal ongeveer een uur duren.

---------------------------------------------------------------------------

Museum Rijswijk biedt u de mogelijkheid om onder leiding van een enthousiaste, deskundige gids door de tentoonstelling(en) te gaan.
De rondleider richt uw aandacht op details die u anders wellicht over het hoofd zou hebben gezien, trekt een rode draad door het geheel en kan u meer vertellen over de achtergrond van de tentoonstelling. Op deze manier gaat het getoonde meer leven en is een rondleiding een echte verrijking van uw museumbezoek.

U kunt van tevoren aangeven waar uw interesse naar uitgaat zodat we de rondleiding echt op uw groep kunnen toespitsen. Dit kan gaan om een groep collega's, vrienden of familie. U kunt uw rondleiding ook combineren met een arrangement in het museumcafé met koffie en taart, lunch of borrel.

De kosten van een rondleiding bedragen € 40 per groep (maximaal 15 personen) en duurt circa één uur.
Graag minimaal twee weken van tevoren aanvragen.
Voor aanvragen of het maken van een afspraak op maat neemt u contact op met Astrid Huitker, a.huitker@museumrijswijk.nl of 070 3903617.