Nieuws


Nog kaarten beschikbaar voor intiem concert a.s. zondag!

4 april 2019


Tapasconcert: Marcel de Graaf en Amy Egbers met Zandloper 

Zondag 7 april 2019
14.30 u
Geniet na afloop van het concert van fijnzinnige Spaanse tapas en een drankje.
KAARTEN VIA DE RIJSWIJKSE SCHOUWBURG

Amy Egbers en Marcel de Graaf bundelen hun krachten voor een unieke samensmelting van poëzie en muziek in deze debuutvoorstelling. De sprekende gedichten van Jean Pierre Rawie, Willem Wilmink en Inge Tielman vormen het bindweefsel van deze voorstelling vol weemoed en schoonheid, met een knipoog naar de vergankelijkheid.

Verschillende leeftijden, verschillende muziekstijlen, gebundeld naar een unieke samensmelting in het programma Zandloper, verwijzend naar het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema’s liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn (Jean Pierre Rawie in “We hebben alles nog tegoed”, 2001).

‘’Als mijn poëzie al ergens over gaat, is dat het onverbiddelijk voorbijgaan van de tijd, waarvan de ogenschijnlijke thema’s liefde, verlies en dood slechts de symptomen zijn.’’ - Jean Pierre Rawie in ’We hebben alles nog tegoed’ (2001)

Amy Egbers (1992) is een klassiek mezzosopraan en actrice, en speelde onder meer in de musical Kruistocht in spijkerbroek en de opera West Side Story. Zij vervangt DIS-lid Valérie Scheffer in deze voorstellingsreeks. Doorgewinterd troubadour Marcel de Graaf (1952) heeft de combinatie van diepgang en lichtvoetigheid tot een kunst verheven.

Deze programmering vindt plaats in samenwerking met de Rijswijkse Schouwburg.Meer nieuws

Open Call 2020 Paper Biennial

2 augustus 2019

NOG MEER EXTRA DATA Workshops Shibori

18 juli 2019

Demonstratie Boucharouite weven

14 juli 2019

Trailer Rijswijk Textiel Biƫnnale 2019

2 juli 2019

Zomerweek: kunst kijken en maken (7-12 jaar)

6 juni 2019