Genealogisch inloopspreekuur in het Historisch Informatiecentrum

7 februari 2018

Bent u bezig of wilt u beginnen met het uitzoeken van uw eigen “Verborgen Verleden?”
Heeft u daarbij hulp of advies nodig? Op woensdag  7 februari 2018 zit genealoog Ferry Rollema  weer voor u klaar. Tussen 11.15 en 14.00 uur bent u welkom  in de studieruimte van Museum Rijswijk. U krijgt informatie op volgorde van binnenkomst. De toegang van de studieruimte  en advies zijn gratis.

Ervaringsdeskundige.
Rollema was jarenlang  moderator van het grootste stamboomforum van Nederland en heeft  gedegen ervaring in de doolhoven van de Rijswijkse en overige Nederlandse archieven. Begonnen in het archief bij de Gemeente Rijswijk, is hij vervolgens meeverhuisd naar de bibliotheek en  later naar het Tollenshuis.

Ook onderzoek via internet is aan hem besteed. Aanmelden vooraf mag, maar is dus niet noodzakelijk.  Bij beginnend onderzoek is het handig om gegevens van (groot-)ouders mee te nemen.

Dinsdag tot en met donderdag, tussen 11.00 en 17.00 uur, is de studieruimte vrij toegankelijk. Resultaten van eerder gedaan stamboomonderzoek kunt u hier bijvoorbeeld eens bekijken.